Duudsonit Elokuva

Duudsonit elokuva DVD

14,95 € sis.alv.

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 12878 Kategoria:

Tuotekuvaus

Duudsonit-elokuva on räjähtävä tarina neljästä sydänystävästä ja heidän huimasta seikkailustaan hulluuden, huumorin ja suomalaisuuden ytimeen. Toimintakomediassa seurataan vuoden ajan Duudsoneiden rehellistä ja aitoa elämänmenoa Pohjanmaan pelloilta Amerikan mantereelle ja takaisin.

Duudsonit ovat valmiita tekemään kaikkensa ja pistämään oman henkensä vaaraan naurattaakseen itseään, toisiaan ja katsojia. Autolla ajetaan silmät sidottuna hurjan kokoiseen hyppyriin. Nukkuva kaveri valellaan bensalla ja sytytetään palamaan. Muurahaispesässä istutaan kilpaa takapuolet paljaana. Meksikon reissulla näytetään maailmanluokan tähdille, kuten Bam Margeralle (Jackass, Viva La Bam), että kuinka Suomen poika selviytyy auringon polttamilla autiomailla.

Duudsonien huoleton elämänasenne johtaa lukemattomiin hauskoihin ja yllättäviin tilanteisiin. Luontoretkellä auto syttyy vahingossa palamaan. Lemmikkipossun sukupuoli herättää sekaannusta. Kosto ilkeää naapuria kohtaan saa surrealistisia piirteitä, kun Duudsonit tekevät salaisen kuoppa-ansan hänen pihansa ajotielle. Myös Duudsoneiden välinen ystävyys on koetuksella, kun kaveri herätetään lyömällä pesäpallomailalla munille.

Näitä moderneja häjyjä ei huolet paljon paina. Kivulle nauretaan ja tulevaisuudesta ei murehdita. Mutta muuttavatko vakavat loukkaantumiset ja ambulanssikuljetukset teho-osastolle Duudsonien villiä ja vapaata asennetta? Missä kulkee raja?

Arvostelut

Ei arvosteluja vielä.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Duudsonit elokuva DVD”

Duudsonit elokuva DVD Instagramissa

Haluatko jakaa Instagram kuvasi tuotteesta Duudsonit elokuva DVD? Käytä hashtagiä #dudesonsmerch5 (kuvat päivittyvät kerran päivässä).