2014112-kansi
2014112-Kirja12014112-Kirja-3

Duudsonit – Härmästä Hollywoodiin

29,90 € sis.alv.

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 2014112 Kategoria:

Tuotekuvaus

Tää kirja on tehty rakkaudella!

Ensimmäistä kertaa avataan koko meirän tarina sensuroimattomana ja pyritään avaamaan kaikki teitä askartaneet asiat! Tää kirja on täynnä tarinaa, jota ei ole koskaan kuultu, mm. mitä tapahtui Jarpille kun peukku lähti irti ja sitä yritettiin istuttaa takaisin, millaisista asioista ollaan otettu yhteen ja miten päästiin kuvaamaan ensimmäistä kertaa Jackassin jätkien kanssa. Miten on mahdollista, että neljä isäntää Pohjanmaalta juontaa Music Televisionin palkintogaalaa kahdella mantereella, kuvaa elokuvaa Hollywoodissa ja astelee kansallispuvuissa itsenäisyyspäivän vastaanotolle Sauli Niinistöä kättelemään? Miten se ei olisi mahdollista!

Kirja on täynnä kuvia, joita ei ole nähty koskaan ja asiaa joista ei ole koskaan puhuttu julkisuudessa. Matka ei oo aina ollut ruusuilla tanssimista, kirjassa kerrotaan myös mokat ja vaikeudet.

Ollaan menty läpi siitä, mistä aita on paksuin. Pää edellä. Tää tarina on koristeltu murtuneilla luilla, murskatuilla ennakkoluuloilla ja tinkimättömällä työmoraalilla.

Kirja on meirän rosoinen muotokuva ja 15-vuotisen uran ensimmäinen elämänkerta. Haastatteluissa kerrotaan avoimesti ensimmäistä kertaa menestyksen taustat, vaikeudet ja voitot, pitkän tien tarinat, ja hurjimpien temppujen salaisuudet. Kirja on raamattu kaikille meistä kiinnostuneille!

We make miracles!

Kustantaja WSOY. Kovakantinen ja 252-sivuinen.

Lisätiedot

Paino 2 kg

Arvostelut

Ei arvosteluja vielä.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Duudsonit – Härmästä Hollywoodiin”

Saatat pitää myös näistä…

Duudsonit – Härmästä Hollywoodiin Instagramissa

Haluatko jakaa Instagram kuvasi tuotteesta Duudsonit – Härmästä Hollywoodiin? Käytä hashtagiä #dudesonsmerch33 (kuvat päivittyvät kerran päivässä).